Promocija kalendara Raiffeisen banke za 2010. godinu

Sreda, 23. decembar 2009.

U sredu, 23. decembra u 19.30h, Raiffeisen banka promovisace svoj kalendar za 2010. godinu. Trecu godinu za redom kalendar se promoviše u O3ONE-u, u prisustvu poslovnih partnera i prijatelja banke, kao i ljudi sa kulturne scene Beograda.

Fotografije u Raiffeisen kalendaru za 2010. godinu, …deo Beograda, delo su autora Nebojše Babica. Kao odgovor na naziv kalendara, Babiceve fotografije prikazuju Dorcol, jedan od najupecatljivijih delova Beograda.

Raiffeisen banka godinama ulaže u kulturu, i time doprinosi razvoju umetnickog i kreativnog potencijala Srbije. Višegodišnjom saradnjom O3ONE i Raiffeisen banka promovisali su mnoge mlade umetnike, prikazali projekte mnogih stranih autora i prezentovali rad najpoznatijih imena domace umetnicke scene.

Raiffeisen banka a.d. je clanica Raiffeisen International-a, jedne od vodecih bankarskih grupacija u srednjoj i istocnoj Evropi. Poslovanje u Srbiji zapocela je 2001. godine, a sada svoje aktivnosti razvija u tri pravca: poslovanje sa stanovništvom, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo.

Nebojša Babic roden je u Beogradu 1968. godine. Clan je Ulupuds-a/predsednik sekcije likovnih umetnika fotografije (1997), USUF-a i Ppof-E (2004), kao i Komisije za kulturu i olimpijsko obrazovanje predsedništva Olimpijskog Komiteta Srbije i Srpske asocijacije Menadžera od 2008. godine. Saraduje sa ustanovama kulture, humanitarnim organizacijama, izdavackim kucama i mnogim reklamnim agencijama. Dao je veliki doprinos realizaciji razlicitih projekata za Unicef. Jedan je od vodecih autora fotografije u zemlji, dobitnik mnogih nagrada, medu kojima su: Velika nagrada Majskog salona 2005. godine, nagrada Pantene Beauty Awards za najboljeg modnog fotografa Srbije i Crne Gore 2002. i 2004. godine. Radovi Nebojše Babica se cuvaju u zbirci Muzeja primenjene umetnosti u Beogradu. Kontinuirano izlaže u zemlji i inostranstvu. Osnivac projekta O3ONE, koji je nagradjen Disruption nagradom za 2009. godinu. www.babic.cc