Voyage Bleu / Plavo putovanje

Multimedijalni konkurs i radionica za studente
26. april - 6. maj 2010. > svakog dana od 12h-20h

Multimedijalni projekat Voyage Bleu – plavo putovanje, ordržava se u O3ONE-u od 26. aprila do 6. maja.

U cilju promovisanja duha kreativnosti, spontanosti, snage karaktera i slobode, raspisuje se konkurs na kome učesnici treba da daju svoje viđenje slobode i urbanog. Ukoliko za vas izrazi kao: sloboda duha… nekomformizam… snaga ličnosti… spontanost… radost življenja… razumevanje… prihvatanje drugih… fleksibilnost stavova… sopstveni pogled na svet koji nas okružuje… – predstavljaju nešto poznato, nešto s čim živite svaki dan – onda ste spremni da se pridružite na Plavom putovanju – Voyage Bleu!
Svoje radove iz oblasti likovne umetnosti, multimedije, grafičkog i modnog dizajna,  svi zainteresovani mogu da predaju tokom trajanja radionica, koje će voditi moderator iz oblasti koje su zastupljene na konkursu.

Nagrada za najbolji rad će biti dodeljena u novčanom iznosu školarine za jednu godinu studija u Srbiji, dok će druga i treća nagrada biti Inter rail karta za put po Evropi i trista eura, kao i lap top. Radovi koji se na najbolji način približe ideji slobode i urbanog, biće i učesnici završne izložbe ovog projekta.