Xanax

30. april 2010. > početak u 20h

U okviru multimedijalnog projekta Voyage Bleu – plavo putovanje, koji se održava u O3ONE-u, u petak, 30. aprila, u 20h, nastupiće beogradski bend Xanax.
Projekat Voyage Bleu okuplja multimedijalne umetnike u cilju promovisanja duha kreativnosti, spontanosti, snage karaktera i slobode. Raspisan je i konkurs na kome učesnici treba da daju svoje viđenje slobodnog duha. Radove iz oblasti likovne umetnosti, multimedije, grafičkog i modnog dizajna, svi zainteresovani mogu da predaju u O3ONE-u, do 6. maja.

U petak, 30. aprila, učesnicima projekta i publici O3ONE-a predstaviće se bend Xanax. Bend pod ovim nazivom postoji od avgusta prošle godine, a čine ga multimedijalna umetnica Sana Garić, Vladimir Krakov (ex Presing), Ninoslav Filipović (ex Eyesburn/Dead Ideas) i Dejan Milojević (Dža ili bu). Odnedavno im se pridružio i Nebojša Mrđenović, na distorziranom violončelu, inače član Beogradske filharmonije i dugogodišnji saradnik bendova Presing, KKN, Darkwood Dub i drugih.

Osim nastupa u O3ONE-u, Xanax će publika moći da vidi i u Kragujevcu, SKC, 28. aprila (19), i u Nišu, 15. maja, klub Feedback 22h.

www.myspace.com/xanax.music