OTVOREN POZIV za performans SHOOT ME!

19. jul 2010. > početak u 19h


http://www.youtube.com/watch?v=Ayk1dhqN1Gs

POTREBNE OSOBE za internacionalni UMETNIČKI PROJEKAT koji će se dogoditi u Beogradu, Rimu i New Yorku. Tražimo osobe svih uzrasta, nacionalnosti, polova, boja kože.
USLOVI: potrebno je da si NEVIĐEN lik, ORIGINALAN, NEZAVISTAN, JASAN i GLASAN, ENERGIČAN i PONOSAN.
Internacionalna vizuelna umetnica Marta Jovanović  transformiše svoj projekat Fuck Art Let’s Dance (www.fuckartletsdance.com) u javni događaj, u kome mogu da učestvuju svi koi se odazovu na otvoreni poziv, u performans SHOOT ME! Pozvani ste da pozirate umetnici u slobodnoj interpretaciji klasičnog baleta. Biće vam dat improvizovani tutu (baletska suknjica), ostatak vašeg izgleda je prepušten vašoj mašti. Na nekoliko minuta, koliko traje fotografisanje, bićete na improvizovanoj bini. Šminku i brzu frizersku uslugu će vam pružiti profesionalci koji će biti prisutni da bi vam pomogli da dođete do najboljeg i željenog izgleda. Pored činjenice da je otvoren za javnost, performans/photo shoot će se prenositi live na umetnicinom web siteu www.m-art-a.net.


Performans/photo shoot je 19. jula 2010. u 19h (ako učestvujete, molimo vas da dođete najmanje jedan sat ranije) u O3ОNЕ-u, Andrićev venac 12.

Ako želite da se odazovete na otvoren poziv, molimo vas da nam pošaljete e-mail na studiomartajovanovic@gmail.com. Na istu e-mail adresu nam se možete javiti u slučaju da imate pitanja, biće nam drago da na njih odgovorimo.