KALENDAR 09

15 - 20. decembar 2008.

predlist.jpg
Na kraju još jedne uspešno završene programske godine O3ONE i Raiffeisen banka objavljuju kalendar za 2009. godinu. Od 15 – 20. decembra  u O3one-u publici će biti predstavljeni radovi umetnika koji su objavljeni u ovom kalendaru: reč je o dvanaest zapaženih radova/projekata koji su izabrani od strane publike i stručne javnosti, a pripadaju najrazličitijim umetničkim formama. Akcenat pri izboru radova bio je na raznovrsnosti tehnika i pristupa u umetnosti, kao i na ravnopravnom promovisanju mladih i afirmisanih autora. 
Na ovoj multimedijalnoj izložbi koja zaokružuje 2008. godinu biće predstavljene fotografije, instalacije, slika/kolaž i video radovi Gordane Kaljalović i Đorđa Odanovića, studenata BK Akademije (katedra za advertajzing i dizajn), Danice Marinković, Jelene Ilić, Milice Vojvodić, Nike Oblak i Primoža Novaka, Aleksandre Stratimirović, Željke Momirov, Zorice Šormaz, kao i radovi predstavljeni u okviru Belgrade Dance Festivala, Nedelje arhitekture i grupne izložbe od – do arhitekata.
Strateško partnerstvo Raiffeisen banke i O3ONE-a u 2008. godini doprinelo je realizaciji svih događaja koji su se održali u O3ONE-u tokom cele godine, uključujući reprezentativne izložbe domaćih i stranih autora, gradske manifestacije i festivale.