Pecha Kucha Night Belgrade #007

26. Novembar 2010. > 20:20h

u organizaciji KAKO.KO dizajn studia & SADA dizajn asocijacije i galerije O3ona

PETAK veče (novembar 26) Pecha Kucha Night Beograd i njeno sedmo po redu predstavljanje, a završno za ovu godinu, gostovaće opet u O3ONE-u, galeriji koja je savršeno mesto za predstavljanje kreativnosti!

Beograd je na globalnoj Pecha Kucha mapi od 2008, i slovi za spontano i neformalno mesto susreta, platformu javne prezentacije kreativnog rada. Evo nas sada u sedmom krugu, što ukupno čini zbir od 72 kreativna uma predstavljena kroz format 20×20, uživali smo u svakom sekundu od ukupno 6.4min njihovih jasnih i sažetih prezentacija!

…pridružite se razgovoru!

PechaKucha Night osmišljena je februara 2003 u Tokiju kao mesto susreta kreativnih umova, razmene ideja i interakcije kroz javno prikazivanje radova. Potpuno spontano dešavanje je preraslo u internacionalnu proslavu kreativnosti stotinama gradova širom sveta. Ime potiče od japanske reči koja označava žamor, a prezentacija počiva na formatu zasnovanom na jednostavnoj ideji: 20 slika puta 20 sekundi. Ovo prezentaciju čini konciznom, podiže nivo interesovanja i daje većem broju ljudi da predstave svoj rad.