Umetnost Življenja

Praktični promotivni čas
Četvrtak, 31. mart 2011. >18 časova

Kroz razgovor i demonstraciju praktičnih i jedinstvenih tehnika zavirićemo u tajnu znanja i alata potrebnih svakom Umetniku življenja. Kako razviti ovaj talenat i biti umetnik u sopstevnom životu, kako vratiti i zadržati osmeh na licu? Kako prevazići stres?
Da li znamo šta sve možemo i gde su nam granice – ako znamo, to znači da smo sami sebe ograničili , ali kao i u svakoj umetnosti, i u umetnosti življenja granica nema, uvek se iznova prevazilaze.

Voditelj: Jadranka Koceić, instruktorka programa The Art of Living

Specijalni gost: Biljana Cincarević, slikarka

Učestvuju: Lidija Despić Stojaković i Zoran Imširagić, instruktori programa The Art of Living


Naše sopstvene misli, um, naše telo i naša osećanja čine neraskidivo jedinstvo, koje nas u odnosu sa našim okruženjem određuje kao ličnost. Svi ovi elementi imaju svoje ritmove i svoje sopstvene zakonitosti. Savremeni čovek poseže za različitim načinima kako da uspostavi harmoniju među svim elementima, kao što bi slikar stvarajuci umetničko delo, na platnu kombinovao i smišljao boje. Ali, da li imamo na raspolaganju prave boje, da li nas je neko naučio potrebnim tehnikama? Tokom ovog susreta možete čuti i isprobati elemente iz programa međunarodne fondacije The Art of Living i novim bojama i tehnikama nastaviti da stvarate sopstveno umetničko delo kao Umetnik življenja.