Projekat “Studiram u Beogradu”

20. decembra 2006.

ZPU studenata Beograda realizuje program Studiram u Beogradu, koji obuhvata izradu štampane publikacije i Internet prezentacije u okviru koje su predstavljene studije i studentski život na beogradskim univerzitetima i višim školama. Projektom će se grad Beograd predstaviti kao regionalni akademski centar i prestonica znanja.

U vodiču će se predstaviti svi beogradski univerziteti, studentski domovi i restorani, Studentska poliklinika, Studentski kulturni centar, studentske organizacije i udruženja, akademska kulturno-umetnička društva, Univerzitetski sportski savez… Kao dodatak uz svaki primerak brošure korisnici bi dobili mapu grada sa ucrtanim objektima, na čijoj pozadini bi se nalazili kontakti svih beogradskih fakulteta, adresari i servisne informacije.

Projekat podrazumeva izradu i besplatnu distribuciju 20.000 primeraka atraktivno dizajnirane publikacije i postavljanje Internet prezentacije, čime će se omogućiti da ovaj jedinstveni program bude dostupan najvećem broju beogradskih studenata.

Projekat “Studiram u Beogradu”
Zdravstveno potporno udruženje studenata Beograda (ZPU)