Početak evropske turneje Sybase Developer Network

20. novembar 2007. // početak u 13h

SYBASE
U ime kompanije Sybase Inc. pozivam Vas na konferenciju za štampu kojom će se označiti početak panevropske turneje asocijacije Sybase Develop Network, čije su prve stanice tehnički univerziteti u Beogradu i Novom Sadu. Kao znak posvećenosti ulaganjima u studente, kompanija Sybase je donirala univerzitetima u Srbiji preko 3 miliona dolara softverskih proizvoda koji će se aktivno koristiti u učionicama, a među kojima je i Sybase PowerDesigner, vodeći svetski alat za modeliranje podataka sa preko 35% svetskog tržišta. Kroz saradnju sa Sybase-om studenti dobijaju pristup softveru, programima sertifikacije uz povoljnosti, pomoć u izradi naučnih radova i priliku da te radove izlažu na međunarodnim Sybase skupovima.

Sybase je najveća nezavisna softverska kompanija koja se bavi isključivo upravljanjem i mobilnošću informacija. Svoje poslovanje mnoge najveće svetske kompanije i državne institucije uspešno obavljaju koristeći Sybase softver. Primera radi, više od 50% finansijskih transakcija na Wall Streetu obavi se na Sybase transakcionim bazama, a u listi referenci se nalaze i kompanije kao što su: Bank of America, Nielsen Media Research, Poreske uprave SAD, Brazila…

Pridružite nam se da saznate podrobnosti o ovim inicijativama, uz prisustvo menadžmenta i stručnjaka iz Sybase-a i predstavnika Univerziteta.
Dnevni red:
Konferencija    13 – 14 časova
Koktel              14 – 15 časova

S poštovanjem,

Milanka Stamenković
Direktor za centralnu i istočnu Evropu, Bliski Istok i Afriku

Kontakt osoba za akreditovanje:
Ana Milanović
Event Manager
O3ONE art space
064 125 11 95
ana@o3.co.yu