Jesenja izložba Creative Art magazina – Kreativno ili klonirano

22. oktobar 2011. u 20h

pozivnica2

22. oktobra u O3ONE-u će biti održana multimedijalna izložba pod nazivom „Kreativno ili klonirano“ u organizaciji Creative Art magazina. Na ovoj izložbi biće prikazani radovi odabranih mladih umetnika i dizajnera iz Srbije i regiona iz oblasti ilustracije, fotografije, skulpture, slikarstva i kostimografije.

Cilj ovog događaja jeste da afirmiše kvalitetne stvaraoce sa naših prostora i pruži im jedinstvenu priliku da svoje radove prezentuju javnosti i prominentnim umetnicima i dizajnerima.

Pod parolom da kultura nije trošak, već investicija, okupili smo mlade stvaraoce i istaknute umetnike sa željom da približimo i prikažemo mlade plodove našeg stvaralačkog neba.

Creative or Cloned komisiju sačinjavaju Tomislav Peternek (fotografija), Željko Tonšić (slikarstvo), Gabrijel Glid (vajarstvo), Doda Komad (kostim), Rade Kosanović (dizajn).

Izložba će biti predstavljena 22. oktobra sa početkom u 20 h u galeriji O3ON.

Creative Art magazin je nastao kao plod uverenja da kultura, umetnost u svim njenim oblicima, dizajn, moda i ideje za zdrav i kreativan životni stil mogu biti instrumenti u podizanju i izoštravanju svesti.

Creative Art magazine je dvojezični mesečnik koji se bavi umetnošću, dizajnom, modom i idejama za zdrav i kreativan životni stil. Na našim stranicama možete pronaći inspiraciju i zanimljivosti vezane za slikarstvo, fotografiju, književnost, film, pozorište, muziku, arhitekturu, dizajn, modu, putovanja, egzotične destinacije kao i kreativni i hedonistički stil života.

www.creativeartmagazine.rs