Moderna istorija urbanog

Promocija agencije Artist’s Associates
Izložba radova mladih umetnika i umetnica

Artist's-Associates

Otvaranje prve izlozbe nove PR&marketinške agencije Artist’s Assiciates biće održano u ponedeljak, 5. decembra 2011. sa početkom u 19 časova, u Ustanovi kulture „Paraobrod“, Kapetan Mišina 6a.

U odabranoj selekciji radova mladih vizuelnih umetnika i dizajnera, koju potpisuje Nevena Tarlanović, svoje radove će predstaviti: Jelena Jelača, Marko Sovilj, Stevan Aleksić, Ivan, Ana Radovanović, Aleksić, Tijana Kojić, Ivana Andrejić, Selman Trtovac, Ivana Todorović, Nikola Jovanović, kao i gosti Nebojša Babić i Miha Artnak iz Slovenije.

Izložbu će otvoriti Kosta Andrić, direktor Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda i Nevena Tarlanović, osnivačica i direktorka Artist’s Associates. Nakon officijelnog dela programa pozivamo vas na koktel i DJ set beogradskog klupskog dvojca Majstor&Margarita.

Artist’s Associates je PR&marketinška agencija koja ima za cilj ostvarivanje partnerskog odnosa sa umetnicima, zarad pružanja podrške u razvoju njihove karijere. Agencija je orijentisana na pružanje usluga, pre svega mladim umetnicima, koji se izražavaju na polju slikarstva, fotografije, dizajna, performansa, video-rada, muzike i književnosti. Vrste usluga koje agencija pruža odnosi se na organizaciju promotivnih i prodajnih izložbi, promociju i ostvarivanje načina prodaje dizajnerskih i modnih rešenja, promovisanje i zastupanje muzičara i bendova, kao i pregovaranje sa izdavačkim kućama uz mogućnost učešća na festivalima, organizaciju koncerata, kao i promocije knjiga i časopisa.

Agencija Artist’s Associates osnovana je uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, kroz Konkurs za dodelu subvencije poslodavcima za otvaranje novih radnih mesta za zapošljavanje osoba sa invaliditetom u 2011. godini.

Ukoliko Vam je potrebno više informacija o radu agencije i samom dogadjaju, obratite se na telefone 063 802 13 66 ili 062 892 96 99.