Turn Guide & Info – UNDP

15. decembra 2005.


Beogradska kancelarija Ujedinjenih nacija – Program za razvoj organizuje koktel prijem u četrvtak 15.12.2005. godine sa početkom od 17 h.
Na događaju će biti predstavljene aktivnosti koje je ova organizacija pokrenula i ostvarila u oblasti reforme pravosuđa zajedno sa svojim partnerima u Srbiji. Odeljenje za reformu pravosuđa i vladavinu prava UNDP-a predstaviće…„Turn Guide“ – Multimedijalni Vodič na kome su sakupljena sva iskustva u vezi sa osnivanjem i razvojem Pravosudnog centra Republike Srbije,
Istraživanje o značaju kontinuirane edukacije u pravosuđu;

Izveštaj o dosadašnjim aktivnostima beogradske kancelarije UNDP-a na osavremenjivanju rada Pravosudnog centra.

Događaj je zamišljen kao prilika da se na jednom mestu susretnu svi akteri reforme pravosudnog sistema u Srbiji i predstavnici srpske javnosti. Na prijemu će biti prisutni gosti iz međunarodnih organizacija koje rade u SCG, predstavnici ambasada, članovi domaćeg pravosuđa, urednici medija i drugi gosti koji na razne načine učestvuju u projektima koje sprovodi Odeljenje za reformu pravosuđa i vladavinu prava.

Prostor galerije Ozon je izabran zbog tehničkih mogućnosti koje nudi jer je namera organizatora da na jedinstveni način predstavi novi pristup u oblastima učenja, planiranja i sprovođenja projekata.

Više detalja na www.undp.org.yu