Pactivity 2012

KONKURS ZA NAJBOLJI DIZAJN PAKOVANJA PROIZVODA U SRBIJI ZA 2011/12
od 13. novembra do 3. decembra 2012. godine.

Konkurs-za-najbolji-dizajn-MEDIUM

Pakovanje nam pomaže da svoj životni stil, vrednosti i uverenja identifikujemo sa proizvodom koji odabremo. Pakovanje povećava vrednost proizvoda, osnažuje imidž robne marke. Pakovanje ima upotrebnu vrednost i nije više samo omot nekog proizvoda. Pakovanje je vrednost per se.

Kao takva, pakovanja zaslužuju da budu vrednovana, ocenjena, nagrađena i promovisana!

Predstavnici proizvođača i autori dizajna pakovanja iz svih oblasti mogu da konkurišu za ovo priznanje. Bilo da je u pitanju velika domaća ili multinacionalna kompanija sa lokalnim proizvodom, mala i srednja preduzeća, agencije, dizajn studiji i pojedinci – ovaj konkurs je namenjen vama!

Učestvujte u prvom nacionalnom konkursu za najbolje upakovan proizvod u Srbiji!

Udruženje “Srpska Dizajn Platforma” – Designed.rs raspisuje KONKURS ZA NAJBOLJI DIZAJN PAKOVANJA PROIZVODA U SRBIJI ZA 2011/12, koji počinje 13. novembra i traje do 3. decembra 2012. godine.

Radovi ocenjeni od strane internacionalnog žirija konkurišu za GRAND PRIX BEST PACK 2011/12, a sve detalje u vezi sa konkursom i uslovima učešća možete pogledati na ovom linku.

PRIZNANJA za različite kategorije (PACKTIVITY AWARDS), kao i GRAND PRIX ZA NAJBOLJI DIZAJN PAKOVANJA PROIZVODA U SRBIJI ZA 2011/12 biće dodeljeni 10. decembra na „PACKTIVITY 2 – KONFERENCIJI O IDENTITETU, FUNKCIONALNOSTI I ESTETICI PAKOVANJA PROIZVODA” koja će u jednom danu okupiti neka od najboljih i najpoznatijih imena regionalnog i evropskog packaging dizajna.

Konferencija PACKTIVITY2 održava se 10. decembra s početkom u 10h u Hotelu Park u Beogradu.

Sa ponosom najavljujemo da će jedan od predavača na konferenciji PACKTIVITY2 biti i kreativni direktor multidisciplinarne dizajn agencije Stockholm Design Lab , gospodin Björn Kusoffsky.

O učešću, detaljima konferencije, programu i učesnicima saznajte više na sajtu konferencije!

Za sve informacije posetite www.packtivity.rs, fejsbuk stranicu www.facebook.com/packtivity2, ili budite slobodni da nas kontaktirate lično!

Packtivity Team:

 • Dušan Vulović, direktor projekta PACKTIVITY2
  065.222.69.49
  dusan@packtivity.rs
 • Dalibor Cekić, asistent projekta PACKTIVITY2
  065.266.58.81.
  dalibor@packtivity.rs
 • Ivana Srdanović, glavni i odgovorni urednik Designed.rs
  064.173.0007
  ivana.srdanovic@designed.rs
 • Slobodan Jovanović, kreativni direktor Coba&associates i Designed.rs
  063.7725.250
  slobodan.jovanovic@coba.rs