Memorandum o osnivanju fonda u sklopu fondacije Iskorak

29. januara 2014.

cover

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite u proslavi pokretanja Fonda Željka Vasića. Ovom prilikom gospodin Željko Vasić, poznati srpski pop pevač, i gospodin Dejan Perić, izvršni direktor fondacije Iskorak, obratiće se publici i potpisati Memorandum o osnivanju fonda u sklopu fondacije Iskorak, pod imenom Željka Vasića.

Zvanični događaj otvaranja održaće se u galeriji O3ONE (Andrićev venac 12, 11000 Beograd) u sredu, 29. januara 2014, sa početkom u 12 časova. Učesnici otvaranja uključuju saradnike i prijatelje gospodina Željka Vasića, kao i fondacije Iskorak. Nakon otvaranja uslediće koktel, sa početkom u 12:45.

Fondacija Iskorak podržaće filantropske napore gospodina Vasića, koji je uključen u dobrotvorne akcije godinama. Fond Željka Vasića i fondacija Iskorak radiće zajedno na prikupljanju sredstava za različite potrebe i inicijative u Timočkom regionu, kako bi učinili ovaj kraj boljim mestom za život za sve njegove žitelje.
Zaječarska inicijativa osnovala je fondaciju Iskorak 2013, uz podršku USAID-a (U.S. Agency for International Development) i ISC-a (Institute for Sustainable Communities).