Kreativne industrije, dizajn i konkurentnost

UNDP
27. febuar 2008.


Zbog objektivne nemogućnosti da autor studije H.Mikić prisustvuje panel tribini u predvidjenom terminu, prinuđeni smo da otkažemo planirani događaj : panel tribinu o kreativnim industrijama , dizajnu i konkurentnosti, u O3one-u, 27. februara u 12,30 h. Novi termin tribine biće naknadno zakazan.

Kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji podržala je tokom 2007. godine – u okviru projekta „Preduzetnička Srbija“ – niz aktivnosti fokusiranih na potencijale i razvoj kreativnih industrija u Srbiji, uključujući „brainstorming“ radionice o kreativnim industrijama, okrugli sto o privatnim muzejima, kao i izradu studije pod nazivom „Kreativne industrije – dizajn i konkurentnost“.

Zaključnu aktivnost u ovom projektu predstavlja panel tribina posvećena kreativnim industrijama, dizajnu i konkurentnosti, koja će se održati u sredu, 27. februara 2008. sa početkom u 12:30 časova, u O3ONE-u, Andrićev venac 12, u Beogradu.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na ovoj tribini i svojim učešćem date doprinos kvalitetu diskusija.

U nastavku dostavljamo okvirni dnevni red ove tribine:

12:30 – 13:30

Uvod: Studija „Kreativne industrije, dizajn i konkurentnost“
Autor Hristina Mikić, prezentacija nalaza, komentari i pitanja učesnika

Panel tribina – Tema 1:
Kreativne industrije/Kreativna ekonomija i konkurentnost
Učesnici panela: Hristina Mikić, Dimitrije Vujadinović, Maja Vidaković, Svetlana Jovičić, Anica Tucakov, kao i pozvani predstavnici Ministarstva Kulture, SIEPA, Grada Beograda, Privredne Komore

13:30 – 14:30

Panel tribina – Tema 2:
Dizajn kao element konkurentnosti srpske privrede, stanje i perspektive
Učesnici panela: Hristina Mikić, dizajneri Slavimir Stojanović, Mane Radmanović, Jelena Matić (Šumarski Fakultet), kao i pozvani predstavnici biznis sektora (Karlsberg, Telenor i dr.)

Molimo da Vaše učešće potvrdite na email adresu branislav.savic@undp.org ili na tel. 011 2445 968, 2445 754.

S poštovanjem,

Branislav Savić
Savetnik za preduzetništvo
UNDP Srbija