Međunarodna letnja akademija: (Bez)granični identiteti

28. avgust 2008. > predavanja u 15h i 17h

 logo-identity-final.gif
U okviru međunarodne letnje akademije (Bez)granični identiteti (Beograd, 25-31. avgust 2008) u četvrtak 28. avgusta u O3one-u održaće se predavanje profesorke Milene Dragićević Šešić na temu „Overlapping identities – new master narratives of Serbian hybrid identities – artistic challenges“ (15-16:30h) i prezentacija umetnice Tanje Ostojić “Crossing Borders: Development of Different Artistic Strategies” (17-19h).Akademija je posvećena temi savremenog identiteta Srbije, ključnim faktorima u njegovom formiranju i načinima njegove interpretacije i komuniciranja. U datom kontekstu predavanje profesorke Dragićević Šešić i prezentacija umetnice Tanje Ostojić predstaviće neke od mogućih tumačenja i percepcija mnogolikog identiteta Srbije, kao i uloge različitih socio-kulturnih kategorija u njegovom formiranju.

KULTURKLAMMER – Centar za kulturne interakcije i O3one Vas pozivaju da prisustvujete događaju i učestvujete u diskusiji s autorkama i polaznicima akademije.

Međunarodnu letnju akademiju, kao deo projekta SERBIE MOBILE_Između dva stajališta, realizuje Kulturklammer – Centar za kulturne interakcije pod pokroviteljstvom Ministarstva za dijasporu Republike Srbije i u saradnji sa brojnim partnerima.

KULTURKLAMMER ovaj segment programa akademije organizuje u saradnji sa O3one-om.

Četvrtak, 28. Avgust 2008.
O3one art space
Međunarodna letnja akademija:
(Bez)granični identiteti
Predavanja:
15h Milena Dragićević Šešić
17h Tanja Ostojić