Likovni konkurs

Od 9. 5. do 16. 5. 2018. > Koče Popovića 9

web-baner

Likovni konkurs na temu – Ravnopravnosti i jednakih mogućnosti za visoko obrazovanje i uspešnu karijeru studenata sa hendikepom

Fakultet digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan zajedno sa Udruženjem studenata sa hendikepom, u sklopu angažovanja na evropskom projektu Trans2Work, organizuje likovni konkurs na temu – Ravnopravnosti i jednakih mogućnosti za visoko obrazovanje i uspešnu karijeru studenata sa hendikepom. Konkurs je otvoren za sve srednjoškolce i traje do 05. maja 2018. godine.
Deset najboljih radova će biti prikazano u okviru izložbe „Pobedi barijeru, gradi karijeru” u galeriji Pro3or (Koče Popovića 9, Beograd) od 09. do 16. maja. Tri najbolja rada koja budu oslikala i prikazala zadatu temu, biće nagrađena vrednim nagradama poslednjeg dana izložbe. U sastavu stručnog žirija će biti: Slobodan Jovanović – Coba (Osnivač i kreativni direktor sajta Designed.rs i agencije Coba & Associates), Slavimir Stojanović – Futro (Ilustrator i grafički dizajner) i Snežana Todorović (2D ilustrator u studiju za animaciju, koja je završila Master na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, odsek Dizajn novih medija).
Više o konkursu možete pogledati putem sledećeg linka – www.metropolitan.ac.rs/likovni-konkurs/
Žiri će oceniti radove po najrelevantnijoj, najkreativnijoj predstavi situacija i problema sa kojima se mladi sa hendikepom susreću. Već 06. maja će biti napravljen izbor od 10 najboljih radova, koje će autori moći da dostave u galeriji Pro3or do 09. maja u 14h, lično ili post express-om.