Grupna izložba Jelene Tamburić, Vladimira Antovića i Lidije Mićović

Otvaranje ponedeljak 30.12.2019. U 19h

Galerija PRO3OR vam predstavlja novu grupnu izložbu radova savremenih domaćih autora Jelene Tamburić, Vladimira Antovića i Lidije Mićović. Iako su stvaralačke poetike ovih autora u biti različite, kao i sredstva izražavanja, njihovi radovi u istom prostoru egzistiraju kao tačke u savremenom dobu koje su sveprisutne.

Jelena Tamburić osnovne i magistarske studije završila je na FLU u Beogradu. Samostalno izlaže od 1989. godine u zemlji i u inostranstvu. Učestvovala je na brojnim grupnim izložbama, među kojima se ističu: Oktobarski salon, Majski salon, Jesenji salon… Član je ULUS-a.

Vladimir Antović završio je osnovne i postdiplomske studije na FLU u Beogradu. Godine 1997. osnovao je u Beogradu grupu autora „Kerozin umetnička grupa“. Dobitnik je nagrada Fakulteta likovnih umetnosti. Imao je niz samostalnih i grupnih izložbi. Član je ULUS-a.

Lidija Mićović studirala je na FLU u Beogradu. Deluje kao samostalni umetnik. Pisala je o umetnosti i umetnicima za domaće časopise. Izlaže svoje radove u zemlji i u inostranstvu od 1997. godine. Živi i stvara u Beogradu.

Srdačan pozdrav!

Tim galerije PRO3OR